Архів «Суспільство»
Суспільство >> «Золота бджола»
Мій знайомий – цікавий співрозмовник і давній шанувальник бджіл і, звичайно, меду. Залишитись на зиму без меду для нього справжня трагедія. Як перевізник, він часто буває за межами області. У травні минулого року в дорозі познайомився з росіянами, які везли пакети бджіл до Росії. Хоч і знав про вивезення наших бджіл до Сибіру, та не міг приховати перед гостями свого здивування: за тисячі кілометрів везти бджоли, невже там нема своїх, і чому саме з Закарпаття?
| детальніше >> |
Медицина, Суспільство >> 97,6% закарпатців мають проблеми із зубами
Аби хоч трошки виправити ситуацію, з обласного бюджету на поточний рік виділили 900 тисяч гривень. Певну частину цих коштів виділять на пільгове зубопротезування, решту — на збереження здоров’я зубів дітей. Зокрема, за державний кошт планують провести обстеження дітей віком від 3 до 7 років.
| детальніше >> |
Освіта, Суспільство >> Вихованці родинного будинку “Нова Сім’я” вільно говоритимуть англійською
Навчити їх іноземній взялися представники LT English SCHOOL. До речі, безкоштовно. Втім, тільки цим закладом благодійники не обмежуються. Вони планують аналогічно працювати із дітьми, що знаходяться у різних установах інтернатного типу.
| детальніше >> |
Суспільство >> В Ужгородському прес-клубі презентували «Земне тяжіння»
В Ужгородському прес-клубі презентували книгу нарисів про аграріїв Закарпаття «Земне тяжіння». Над виданням працював колектив з 17 авторів (журналістів та письменників), які створили 59 нарисів про одних із найкращих представників сільського господарства області.
| детальніше >> |
Суспільство >> Мешканці майже 20 % будинків ужгорода самостійно керують своїм майном
25 січня в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему: «Чи варто створювати ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків) в Ужгороді?».
| детальніше >> |
Суспільство >> “Золотий фонд” комбата
25 січня окремий Ужгородський Червонопрапорний орденів Богдана Хмельницького та Олександра Невського танковий батальйон відсвяткував 68-му річницю з дня створення
| детальніше >> |